Trött

Idag är jag trött, nästan stendö... 
Har jobbat mina standard 8 timmar per vardag och direkt efter jobbet åkte jag för att träffa Angelica för att träna! 

Väl vid Sportlife så vände vi då stället var överfullt av folk, bestämde oss istället för att ta en promenad. 
Vi gick och babblade på och som vanligt var det trevligt och tiden flög!
Promenaden tog cirkus 40 minuter och jag var bra seg i benen efteråt! (Gick i vanliga skor som dessutom varken har dämpning eller hel sula)

Efteråt tog jag mig hem till pappa (där jag är ännu) för att fira min lillebror som nyss fyllt 11 år.
Här fick jag våfflor och kaffe, det kan jag definitivt säga var  NÖDVÄNDIGT...

Snart skall jag dra mig härifrån och hem till min älskling för att äta lite mat (riktig mat som man blir mätt på) och för att se på film och slappa.

Blir tidigt upp imon då det är frukostmöte med chefen och praktikanten, KUL! 😁

Bye bye folk!

Från promenixen med min fina vän!




Glömde

Glömde lägga in bilden på mig och min homiie på gekås, Ola-Conny!!! 
Godnatt världen! 



Gaddamnit im tired!

Den här dagen har nu kommit mot sitt slut och det är alldeles strax dags för mig att krypa till sängs. Idag har jag hunnit med mycket, klockan ringde nämligen 06:15 idag. Då det var ett Gekåsbesök på listan så FLÖG jag upp ur sängen och i mina kläder!! Åkte och hämtade min fina vän Carro och vi begav oss.. 08:25 är vi parkerade och klara, påväg med en kundvagn in i butiken, skooooooojigt! Vi handlade, och handlade, och handlade, och handlade...... Sedan plockade vi ur den överfyllda vagnen mer och mer..... Tillslut fanns inget kvar förutom än det viktigaste... Handlade idag till mig själv, min mammis, min Angelica och mina syskon. Köpte dessutom världens snyggaste resväska inför min kommande Londonresa, GISSA om mamma blev avundsjuk? Imon är det åter till jobbet (jippiiiiie), efterråt skall jag direkt till Sportlife och träna med Angelica och efter det blir det en visit hos Pappis för att fira att min fina lillebror precis fyllt 11 år! Nä, nu måste jag som sagt gå och lägga mig. Sovgott alla fina människor där ute, Pusssss!!

Glad tjej!

Ligger nu i soffan hemma hos min fina fina vän Marie! 
Vi ska hitta på lite skojigheter nu, göra glögg och baka en himla massa. 
Skall bli superduper himla skoj!! 

Hoppas att jag kommer kunna skärpa mig nu framöver med bloggandet... Är flera av mina vänner som klagar på att jag är så kass på att göra inlägg, haha! 

Var ute och fotade lite häromdagen, till Maries nya header på hennes blogg ( www.finest.se/mariec ) 
Ni kan väl kolla och ge mig lite feedback?

Tog en bild som blev min absoluta favorit, den ramade jag in och gav henne i present. Hon blev JÄTTEGLAD!

Nu måste jag sticka, glöggandet väntar!
 
😘




Sjuuuuuuuk 😢

Hej världen, här kommer ett seeent inlägg.

Idag har jag varit hemma från jobbet, är sjuk! :(
Det är så himla tråkigt att bara ligga hemma och göra ingenting, jag blir så galet rastlös eftersom det ständigt finns saker att göra.

Jag har fått den där förkylningen alla pratar om att alla har... Måste t.ex öppna munnen för att kunna andas, använda määäängder av nässpray och sova större delen av tiden.
Har ätit väldigt dåligt både igår och idag, dricker dock mer och som tur är brukar ju det vara det man behöver medt (vätska alltså).

Till min förvåning har min underbara och älskade kissemiss Sockan oxå varit hängig och sjuk idag, han är iskall om nos och tassar men brännhet i resten av kroppen, detta resulterade i att katten som aldrig ligger still sov tätt intill mig under 3 hela timmar idag, i mängder av olika ställningar dessutom!

Anyway, dags att sova igen då jag aldrig verkar bli något annat än vad jag är - trött.
Förmodligen blir det att stanna hemma från jobbet imorgon oxå...

Kram på er!

Ps. Lägger in bilder här nedan på några av Sockans sovställningar
Ds. Zzzzzzzzz


Krångel........ :(

Gick av någon konstig anledning inte att lägga upp bilderna i förra inlägget men här är dem iallafall :)

Sämst som vanligt

Hej hopp i lingonskogen, har fått meddelande av en kär vän att jag är kass på att uppdatera bloggen... Har ingen aning om vad hon pratar om och jag loooovar att jag inte kommer avslöja att det är du Angelica ;) Sedan mitt senaste blogginlägg har jag hunnit med määääängder av grejer, orkar dock inte försöka komma ihåg allt nu då jag är sjuk och huvudet är segt som kola! Tänkte däremot lägga upp lite bilder från vad jag har roat mig med! Kan däremot nämna att jag blev bjuden på bio av min älskade Marie - snabba cash 3, dagen innan premiären och filmen var sjukt bra, låååååååååååångt över mina förväntningar - TACK! :* Idag har jag legat i sängen halva dagen, hade ingen ork att kliva upp (tur då att man var ledig). Efter många om och men tog jag mig upp och bestämde mig för att åka till Ica och köpa nässpray (vilket var sjukt nödvändigt).. Tog mig sedan därifrån till min kära Angelica, hos henne drack vi kaffe och smaskade på citronsorbet - mmmmh!! När vi hade fikat färdigt tog vi oss vidare till City Gross och även en sväng till fotbollsplanen för att kolla på när min lillebror spelade fotboll, han är så duktig! Efter detta körde jag hem henne (hon skulle vidare till sin pöjk) och jag åkte hem till min mamma en sväng. Hon bjöd på en kopp the och mackor! Nu ligger jag invirad som en korv i mitt täcke, i soffan och nu även bloggar!! Tror dock att det är VÄÄÄLDIGT dags att gå och lägga sig, för jag mår inte super direkt ;) GODNATT världen och nu fick du ett blogginlägg Angiiiiiie ;) Skall försöka skärpa mig! :*

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu