En fantastisk kväll!

Igår kväll efter jobbet träffade jag min underbara vän Marie, vi myste och åt smaskig mat! (Revben & kyckling)
Vi hade väldigt trevligt!

När vi skulle gå ut på hennes tomt såg jag 2 tjejer, en liten och en på 8 år! De sprang och skrek för livet, inte konstigt det egentligen för de hade stått och skrivit dumheter med spritpenna på hennes vägg, dörr och pelare...
Vi fick tag i mammorna, varav den ena flickan själv fick stå och skrubba bort det hon skrivit. (Helt rätt enligt mig)

Efter detta agerade jag chauffis åt min far och några till och fick lite pengar för det! (Aldrig fel med pengar, hehe)
Dessa gick då till denna dagens aktiviteter!

Idag började dagen som vanligt med jobb och skratt, lika härligt som alltid trotts att jag inte kände mig helt på topp!

Efter jobbet hade jag stämt träff med min goa Angelica och hennes kille Jesper (de är förlovade), vi hade bestämt oss för att käka något och det hela resulterade i thaimat - MUMS!

Efter vår långa och mycket goda måltid var det dags att bege sig in mot Göteborg och Kungstorget där Brolle senare skulle uppträda. Vi väntade med spänning och det hela kändes perfekt!

Konserten kom igång och tog slut på något som kändes vara 10 minuter, han var så himla bra och de vilt dansande pensionärerna framför oss var fruktansvärt underhållande, haha!

Nu ligger jag i sängen och kollar på bilder och video's från kvällen och tänker på hur lyckligt lottad man är som har så fina vänner och chansen att få göra just det man känner för. Är ju faktiskt inte en självklarhet för alla trotts att det egentligen bör vara så! (Enligt mig)

Man känner att det är dags att avsluta blogginlägget när bara ena ögat orkar hålla sig öppet, så nu avslutar jag detta med några bilder från ikväll och önskar er alla en riktigt god natt!!


Njuter av ledighet!

Dagen har gått fort, besöket hos Marie blev inte så långvarigt då vi båda två somnade! Hehe.. 😸

Anyway, så åkte jag hemåt och pratade lite med Mattias och vi bestämde oss för att åka och hämta en nyckel av hans arbetsgivare (Han är lastbilschaufför), och samtidigt passa på att kolla på deras kaniner (arbetsgivarens fru har en kaninbutik).

Efter detta åkte vi till Ica och köpte spagetti, bacon och grädde som senare resulterade i carbonara!
Vi fick under måltiden besök av en väldigt närgången geting som jag beslutade mig för att döpa till Claes-Jörgen... Snyggt va? 🙈

Så nu sitter både jag och Mattias här mätta och glada och tjötar lite om Cesar Millan - mannen som talar med hundar. Lite skoj faktiskt! 😃


Dålig bloggare!

Jag känner mig verkligen som en helt värdelös bloggare, är ju så dålig på att skriva inlägg!
Jag glömmer för det mesta av det eller kommer på det just i dem tillfällen då jag faktiskt inte har tid!
Skall dock försöka skärpa mig angående detta nu när jag fått en så fin blogg tack vare min fina vän Angelica! <3

Har jobbat hela denna veckan, Måndag till Lördag och det har funnits fruktansvärt mycket att göra!!!! Har varit superkul!

I torsdags sov Angelica hos mig, då åt vi hallonpaj, ost och kex, drack cola zero och dippade massa morötter i dipp! Yummiiiie!

Sedan har jag umgåtts med en annan fin vän, Marie, fredag lördag & söndag! Hon är mysig den tjejen! <3

Nu sitter jag hemma hos Marie i hennes soffa och tar det lite lugnt, senare KANSKE hon skall undervisa mig lite i tårtdecor! Spännande!!!!


NY vecka, NYA utmaningar & NY blogg!

Veckan börjar bra med en heldag på jobbet (som vanligt), där jag njuter till fullo av alla trevliga människor och prövningarna de utsätter mig för. Är så roligt att bli utmanad att testa nya saker, man känner sig så bra när man väl har lyckats uppnå det mål man strävar mot. Min chef (som har semester) och jag har kontakt via telefon vid flera tillfällen och löser tillsammans via den vägen många av frågetecknen som uppstår medan han kan fortsätta njuta av sin semester och jag av mitt jobb. Just i detta nu har vi en sommarjobbare hos oss, hon är till oerhört bra hjälp eftersom folk hellre verkar shoppa än att åka till havet även de soliga och otroligt varma dagarna. De trivs helt enkelt bättre inne hos oss i butiken där de kan njuta av en AC som står inställd på 20 grader - helt underbart! För er som inte vet om vem jag är eller vad jag gör så kommer här en snabb presentation: Mitt namn är Ronja och jag är för det mesta en väldigt glad och tillmötesgående tjej. Är född 1993, använder min fritid till mina största hobby's som är - FOTO - MUSIK - INNEBANDY - VÄNNER - FAMILJ. Jag jobbar på en fotobutik och stormtrivs både med mitt jobb och att jag faktiskt har chansen att jobba med en av mina hobby's och samtidigt får chansen att prata av mig med alla härliga kunder! (Ja, jag är VÄLDIGT pratglad.) Nåja, nog om mig.. Haha! Förhoppningsvis lär ni ju känna mig genom bloggen ändå! Efter jobbet idag träffade jag ÄNTLIGEN min underbara vän Angelica! Hon är en riktig kanon-tjej, alltid överfylld av bubblande glädje och prat. Det som är så härligt med henne är att vi inte planerar speciellt mycket utan tar det mesta som det kommer, vilket brukar resultera i massa mysiga träffar på cafén, restauranger eller bara häng, babbel och ännu mer babbel - haha! Idag träffades vi och tog en fika och pratade som vanligt om precis allt och ingenting, bara slappnade av! När vi var påväg att skiljas för att gå åt varsitt håll såg vi en lågt flygande luftballong cirkla över staden så vi följde helt enkelt efter den för att ta en närmare titt! *fniss*
När vi återigen var påväg tillbaka till våra bilar hittade vi en söt liten bro där min gulliga vän fick posera framför iphone-kameran, då jag var duktig nog att backa så pass lång in i ett träd att jag föll baklänges och landade pladask på rumpan! Anyway - fick en riktigt fin bild på Angelica så den får vara en av premiärbilderna på mitt premiärinlägg här (som blev väldigt långt så nu skall jag sluta skriva).
Här ser ni min fina vän Angelica, ni får gärna kika in på hennes blogg om ni har lust! http://angiestankar.blogg.se/ Det är även dags för mig att gå och lägga mig nu för att imorgon väntar det svettig träning på Sportlife med samma peppande människa! Detta är vad som känns som början på en helt fantastisk ny vecka!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu