Superdag!

Idag upplevde jag min första dag som "arbetslös" och den var faktiskt mer än okej, den var riktigt bra! 

För er som inte vet det har min tjänst blivit neddragen i tid från 100% till 50%, vilket innebär att jag jobbar 2-3 dagar i veckan och har resten av dagarna ledigt som arbetssökande. 

Dagen bestod av att jag först sov ut, läääänge! (Nej, gick upp tidigt) 
Klockan ringde vid 11:15, då gick jag upp och la mig i badet. Där låg jag i 2 timmar och pratade bl.a med Angelica i telefon, innan jag orkade mig upp för att göra lite frukost! 

Efter frukosten hade jag jättetråkigt och kände mig fruktansvärt lat då jag och Angelica inte tränat på över en vecka eftersom stackarn är sjuk! :( 
Så skickade iväg ett sms till Beca och undrade om hon ville med och träna. Det ville hon! 

På gymet gick vi 20 minuter på bandet som uppvärmning, efter det gymade vi resterande tid - jag gymade ben. (min favorit, för där är jag stark!)
Vi spenderade 1 timme och 10 minuter i gymmets träningslokaler innan vi satte oss i omklädningsrummet och tjötade! 

Vi bestämde oss för att åka och bada i en sjö, så det gjorde vi och var i vattnet 2 timmar!!! Meya var oxå med (min vovve) och hon badade nästan hela tiden med oss, trotts att hon inte är speciellt förtjust i att bada! 


Såhär såg sjön ut, den heter Sandsjön.


Mey'san var trött och frusen efter det långa badet så hon passade på att ta en tupplur under mattes varma goa tröja! 

När vi var klara vid sjön åkte vi hem och lämnade Meya för att sedan åka och handla massvis med mat på Willys, det tyckte min katt Sockan var bra, det märktes eftersom han omslöt påsarna direkt när jag kom innanför dörren! 


Packade upp all mat och ställde mig vid spisen för att göra korvstroganoff (mums), efter att ha ätit den blev det soffhäng en stund innan det var dags för Meya's kvällspromenad. 

Vi tog oss en liten tur på 1,66km - 24 min och njöt av hur härlig kvällen/natten kan vara. Det var en fantastisk promenad.




Nu ligger jag i sängen, redo för att sova och hoppas att dagen imorgon har lika mycket bra att bjuda på, skall jobba!! 
Wihoooo!! 

Kram banan på er alla där ute! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu